Jasba Fresh 31,6x31,6cm Rood Glans (006071)

P71985  |  Jasba  |  Fresh
-13%
Jasba Fresh 31,6x31,6cm Rood Glans (006071)
Bereken hoeveel u nodig heeft
Normale prijs
Korting
Order - en verzendkosten worden berekend in de kassa
  • Klantbeoordeling 4.6 / 5
  • Kopersbescherming via Trusted Shop tot €20.000,-
  • Gegarandeerd levering uit één kleurbatch
  • Bestel op afroep of kies zelf uw leverdag

Omschrijving

Geef je interieur een frisse uitstraling met de Jasba Fresh wandtegel in rood glans. Met een afmeting van 31,6x31,6cm is deze tegel perfect voor elke ruimte. Ontdek de hoge kwaliteit van Jasba en bestel nu op Tegeloverzicht.nl! #wandtegel #JasbaFresh #roodglans #hoge kwaliteit.
U koopt de Jasba Fresh 31,6x31,6cm Rood Glans (006071) voor bovenstaande tijdelijke aanbiedingsprijs direct online bij Tegeloverzicht.nl. De inhoud per verkoopeenheid is 1 stuk. De inhoud per doos is 10 stuks. Vraag een offerte aan wanneer u grotere aantallen nodig heeft, u ontvangt dan van ons een extra korting!

Wanneer u deze Wandtegel bestelt, dan bezorgen wij dit bij u op een ingesealde pallet. Deze Wandtegel kan ook afgehaald worden in het magazijn in Sneek. U kunt dit bij het afrekenen aangeven. Uw bestelling wordt verwerkt na ontvangst van uw betaling.
Klik hier voor meer informatie over levering en afhalen.

Bij "Meer informatie" staan alle overige specificaties van deze Wandtegel. Voor een uitgebreide uitleg van de verschillende technische termen kunt u terecht in onze kennisbank met veel gestelde vragen en antwoorden.

Inspiratie nodig?

Bent u op zoek naar inspiratie voor uw nieuwe badkamer, uw vloer voor de keuken of de woonkamer, of voor tegels in uw tuin? Op onze inspiratiepagina vind u diverse tips en ideeën die zijn samengevoegd in verschillende Pinterest boards.

Ga naar de Inspiratie pagina

Meer informatie

Artikelcode P71985
EAN 541212
Magazijn
Sneek
Productsoort
Wandtegel
Stuks per doos 10
Merk Jasba
Serie Fresh
Formaat groep 31,6x31,6cm
Kleur Rood
Antislip waarde
nvt