Mapei Isolasti Onbekend 97110

P81000  |  Mapei  |  Isolasti
-15%
Mapei Isolasti  Onbekend 97110
Bereken hoeveel u nodig heeft
Normale prijs
Korting
Order - en verzendkosten worden berekend in de kassa
  • Klantbeoordeling 4.6 / 5
  • Kopersbescherming via Trusted Shop tot €20.000,-
  • Gegarandeerd levering uit één kleurbatch
  • Bestel op afroep of kies zelf uw leverdag

Omschrijving

Isoleren was nog nooit zo gemakkelijk met Mapei Isolasti. Deze veelzijdige isolatiemethode maakt jouw tegelvloer niet alleen warmer, maar ook stiller. Bestel vandaag nog en geniet van optimale geluids- en warmte-isolatie!

Welkom bij Tegeloverzicht.nl, de plek waar je alles vindt wat je nodig hebt op het gebied van tegels en aanverwante producten. We zijn er trots op dat we je een uitgebreid assortiment kunnen bieden, waarbij we alleen producten van de hoogste kwaliteit in ons assortiment opnemen. Eén van onze nieuwste producten is Mapei Isolasti 97110, een unieke isolatielaag voor onder je tegels.

De Mapei Isolasti 97110 is een product dat speciaal is ontworpen om onder een tegelvloer of wandtegels te worden aangebracht. Het product is zeer duurzaam en robuust en zorgt voor een uitstekende isolatie van de tegels tegen vocht en warmte. Dit maakt de laag ideaal voor badkamers, douches, keukens, wasruimtes en andere vochtige of natte ruimtes.

De Mapei Isolasti 97110 is eenvoudig aan te brengen en kan gemakkelijk worden aangebracht met een spaan. Het is een verwerkbaar product, dat zowel op de vloer als op de wand kan worden aangebracht. Bovendien droogt het snel, waardoor je snel verder kunt met het aanbrengen van tegels.

De Isolasti 97110 komt van het gerenommeerde merk Mapei, dat bekend staat om haar uitstekende kwaliteitsproducten. Het is een deel van de veelgeprezen Isolasti serie die ongeëvenaarde isolatielaag biedt voor een perfecte afwerking van je tegelvloer.

De kleur van de laag is onbekend, maar dat maakt niet uit. De belangrijke factor is de functionaliteit van het product als isolatielaag, en dat is waar de Isolasti 97110 in uitblinkt.

Bij Tegeloverzicht.nl zijn we altijd op zoek naar de beste producten voor onze klanten. Als jij op zoek bent naar een hoogwaardige isolatielaag voor onder je tegels, dan is de Mapei Isolasti 97110 de perfecte oplossing. Bestel hem nu en ervaar de kwaliteit van dit product!

Varianten

FORMAAT
KLEUR
Mapei Isolasti  Onbekend 97110 Onbekend
Mapei Isolasti  Onbekend (ISOLASTIC   25Kg      ) Onbekend
Mapei Isolasti  Onbekend (ISOLASTIC 5Kg        ) Onbekend
-15%
Mapei Isolasti  Onbekend (ISOLASTIC   25Kg      )
-15%
Mapei Isolasti  Onbekend (ISOLASTIC 5Kg        )

Meer informatie

Artikelcode P81000
EAN 8022452001307
Magazijn
Sneek
Merk Mapei
Serie Isolasti
Omschrijving fabrikant 97110
Antislip waarde
nvt