Mapei Lijm Grijs 2430515

P81061  |  Mapei  |  Lijm
Bereken hoeveel u nodig heeft
Normale prijs
Korting
Order - en verzendkosten worden berekend in de kassa
  • Klantbeoordeling 4.6 / 5
  • Kopersbescherming via Trusted Shop tot €20.000,-
  • Gegarandeerd levering uit één kleurbatch
  • Bestel op afroep of kies zelf uw leverdag

Omschrijving

Tegeloverzicht.nl biedt de beste Mapei Lijm Grijs 2430515 voor elk tegelproject. Met dit hoogwaardige product van het bekende Merk Mapei ben je verzekerd van een sterke hechting en duurzaamheid. Koop nu met EAN 8022452135088 en profiteer van onze snelle levering en scherpe prijzen!

Op zoek naar topkwaliteit tegellijm voor jouw volgende renovatieproject? Zoek niet verder dan Mapei Lijm Grijs 2430515. Als marktleider in professionele lijmen en coatings, biedt Mapei een breed scala aan hoogwaardige producten, en de Mapei Lijm Grijs 2430515 is geen uitzondering. Deze lijm is de perfecte keuze voor het aanbrengen van keramische en andere materialen op poreuze en niet-poreuze oppervlakken.

Met de antislip waarde van deze lijm hoef je je geen zorgen te maken over mogelijke ongevallen. Je kunt met een gerust hart aan de slag met het installeren van je nieuwe tegels. Bovendien is deze tegellijm van Mapei zorgvuldig geselecteerd met een oog voor kwaliteit. De kleurnaam van de fabrikant spreekt boekdelen: grijs. Dit betekent dat deze lijm niet alleen betrouwbaar is, maar ook een esthetische aanvulling vormt op je tegelwerk.

Mapei Lijm Grijs 2430515 is ontworpen om te werken op een breed scala aan oppervlakken en materialen, waaronder beton, gipsplaten, cementplaat, gips, anhydriet, etc. Het maakt niet uit waar je tegels worden geïnstalleerd - de Mapei Lijm Grijs 2430515 heeft je gedekt.

De Mapei Lijm Grijs 2430515 is gemakkelijk aan te brengen en zorgt voor een zeer sterke hechting. Het duurzame materiaal verzekert dat je tegels goed vast blijven zitten en er niet na verloop van tijd van af vallen. Het droogt snel en biedt een hoge weerstand tegen zowel water als vocht. Dit betekent dat je nieuwe tegelwerk bestand is tegen de wisselende temperaturen en vochtigheid van de badkamer, keuken, hal, woonkamer of andere ruimtes.

Als je op zoek bent naar een performante lijmlaag met een goede trekkracht en zonder risico op uitbloeiingen, dan is de Mapei Lijm Grijs 2430515 de perfecte oplossing. De lijm is geschikt voor zowel doe-het-zelvers als professionals, en zorgt voor een perfecte finish. Vergeet niet dat Mapei een van de toonaangevende merken is in de branche, en je kunt dan ook rekenen op de kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid van hun producten.

Dus, als je op zoek bent naar een hoogwaardige tegellijm die je tegelwerk een professioneel en langdurig resultaat geeft, investeer dan in de Mapei Lijm Grijs 2430515. Deze tegellijm is getest en goedgekeurd door professionals, dus je weet dat je voor kwaliteit kiest. Koop nu en ga aan de slag met de installatie van je nieuwe tegels.

Varianten

FORMAAT
KLEUR
Mapei Lijm  Grijs 2430515 Grijs
Mapei Lijm  Onbekend (MAPESTONE-2       ) Onbekend
Mapei Lijm  Grijs (25 KG FLEXLIJM FM05) Grijs
Mapei Lijm  Grijs (ULTRALITE FLEX GR) Grijs
-15%
Mapei Lijm  Onbekend (MAPESTONE-2       )
-1%
Mapei Lijm  Grijs (25 KG FLEXLIJM FM05)
-15%
Mapei Lijm  Grijs (ULTRALITE FLEX GR)

Meer informatie

Artikelcode P81061
EAN 8022452135088
Magazijn
Sneek
Stuks per doos 1
Merk Mapei
Serie Lijm
Omschrijving fabrikant 2430515
Antislip waarde
nvt