Mapei Ultracol nvt 6017205A

P81070  |  Mapei  |  Ultracol
Bereken hoeveel u nodig heeft
Normale prijs
Korting
Order - en verzendkosten worden berekend in de kassa
  • Klantbeoordeling 4.6 / 5
  • Kopersbescherming via Trusted Shop tot €20.000,-
  • Gegarandeerd levering uit één kleurbatch
  • Bestel op afroep of kies zelf uw leverdag

Omschrijving

Op zoek naar de beste lijm om je tegels perfect te plaatsen? Kies dan voor Mapei Ultracol uit de serie van deze gerenommeerde fabrikant. Met de unieke formule krijg je gegarandeerd een duurzame en professionele afwerking. Bestel nu en ervaar het zelf! EAN: 8022452093357.

Mapei Ultracol is de oplossing als je op zoek bent naar een krachtige lijm om tegels mee te plaatsen. Dit product heeft een EAN-code van 8022452093357 en is geproduceerd door Mapei, een gerenommeerd merk in de bouwsector. De Ultracol serie staat bekend om zijn hoge kwaliteit en betrouwbaarheid en is daarmee een populaire keuze onder professionals en doe-het-zelvers.

Deze tegellijm is niet alleen uitstekend geschikt voor het plaatsen van keramische tegels op vloeren of wanden, maar leent zich ook voor andere materialen zoals glasmozaïek of natuursteen. Hierdoor is de Mapei Ultracol 6017205A een allround oplossing te noemen. Het valt op dat de fabrikant geen specifieke kleurnaam heeft verbonden aan deze lijm, wat ervoor zorgt dat het goed past bij tegels in verschillende kleuren.

Een belangrijk onderdeel van het plaatsen van tegels is de antislip waarde. Bij de Mapei Ultracol is deze waarde niet van toepassing, maar dit betekent niet dat het product minder geschikt is. Integendeel, de Ultracol lijmkwaliteit zorgt ervoor dat de tegels stevig blijven zitten en niet verschuiven.

De omschrijving van de fabrikant benadrukt de voordelen van dit product. De Ultracol is een sterke lijm die ideaal is voor intensieve gebruiksruimtes zoals badkamers, keukens of andere ruimtes waar veel gelopen en gewerkt wordt. Dit komt mede door de waterafstotende eigenschappen van de lijm.

De Mapei Ultracol 6017205A heeft een inhoud van 25 kg en is daarmee een goede keuze voor grootschalige projecten of voor klussen waarbij veel materiaal nodig is. Met dit product ben je verzekerd van een mooie, strakke afwerking van jouw vloer of wand.

Op Tegeloverzicht.nl kun je gemakkelijk dit product vinden en toevoegen aan jouw winkelmandje. De site biedt uitgebreide informatie over de Mapei Ultracol en andere tegelproducten, en staat bekend om zijn snelle levering en goede service. Als je op zoek bent naar professionals die je kunnen helpen bij het plaatsen van tegels, dan kun je ook bij Tegeloverzicht.nl terecht voor deskundig advies.

Kortom, de Mapei Ultracol is een goede keuze als je op zoek bent naar een hoogwaardige en betrouwbare tegellijm voor jouw project. Met zijn krachtige eigenschappen en brede inzetbaarheid is het een product dat niet mag ontbreken in jouw gereedschapskist. Bestel nu op Tegeloverzicht.nl en maak jouw tegelklus tot een succes!

Varianten

FORMAAT
KLEUR

Meer informatie

Artikelcode P81070
EAN 8022452093357
Magazijn
Sneek
Stuks per doos 4
Merk Mapei
Serie Ultracol
Omschrijving fabrikant 6017205a
Antislip waarde
nvt

Gerelateerde producten

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.