Mapei Ultracol voegZwart 60018805A

P81074  |  Mapei  |  Ultracol
Bereken hoeveel u nodig heeft
Normale prijs
Korting
Order - en verzendkosten worden berekend in de kassa
  • Klantbeoordeling 4.6 / 5
  • Kopersbescherming via Trusted Shop tot €20.000,-
  • Gegarandeerd levering uit één kleurbatch
  • Bestel op afroep of kies zelf uw leverdag

Omschrijving

Tegeloverzicht.nl heeft de perfecte oplossing voor je tegel-look! Met de Mapei Ultracol voegZwart 60018805A krijg je een naadloze afwerking en een duurzaam resultaat. Maak je tegelvloer of wand af met professionele kwaliteit van Mapei.

Op zoek naar een topkwaliteit voegmiddel voor jouw tegelproject? Dan is de Mapei Ultracol voeg in de kleur zwart (60018805A) een uitstekende optie. Dit voegmiddel van het gerenommeerde merk Mapei maakt het voegen van jouw wand- of vloertegels een fluitje van een cent en zorgt voor een prachtig resultaat. In deze SEO vriendelijke productbeschrijving ontdek je waarom dit voegmiddel zo geweldig is en waarom het jouw tegelproject naar een hoger niveau zal tillen.

De Mapei Ultracol voeg is onderdeel van de Ultracol serie van Mapei. Dit assortiment bestaat uit voegmiddelen in diverse kleuren voor diverse toepassingen. Met de Ultracol voeg in de kleur zwart (60018805A) kies je voor een strakke, moderne look die past bij zowel hedendaagse als klassieke interieurs.

Een ander groot voordeel van de Mapei Ultracol voeg is dat het zeer gemakkelijk aan te brengen is. Het voegmiddel heeft een uitstekende vloei en hechting, waardoor je het gemakkelijk gelijkmatig over de tegels kunt verdelen. Het voegmiddel droogt bovendien snel en egaal op, wat zorgt voor een strak resultaat.

De Mapei Ultracol voeg is niet alleen makkelijk aan te brengen, maar is ook nog eens zeer duurzaam. Het voegmiddel is bestand tegen slijtage en corrosie, waardoor het lange tijd meegaat zonder zichtbare slijtage. Het is geschikt voor het voegen van keramische en mozaïektegels, maar kan ook gebruikt worden voor natuursteen.

Naast de eerder genoemde voordelen van de Mapei Ultracol voeg, valt ook de prachtige kleur op. De kleurnaam van de fabrikant is voegZwart, wat zorgt voor een diepe, zwarte uitstraling. Hierdoor worden jouw tegels het middelpunt van de ruimte en creëer jij de gewenste sfeer in huis.

Het voegmiddel heeft een antislip waarde van nvt, wat betekent dat het niet geschikt is voor toepassingen waarbij antislip belangrijk is. Dit hoeft echter geen probleem te zijn als je bijvoorbeeld een badkamer voorziet van tegels. Hier kun je namelijk relatief eenvoudig een antislip laag aanbrengen op de vloer.

Als je op zoek bent naar een hoogwaardig voegmiddel voor jouw tegelproject, dan is de Mapei Ultracol voeg in de kleur zwart (60018805A) een uitstekende keuze. Dit voegmiddel combineert topkwaliteit met gemak en duurzaamheid, waardoor jij lang kunt genieten van jouw perfect afgewerkte tegels. Bestel nu jouw verpakking op Tegeloverzicht.nl en maak van jouw tegelproject een groot succes.

Varianten

FORMAAT
KLEUR

Meer informatie

Artikelcode P81074
Magazijn
Sneek
Stuks per doos 4
Merk Mapei
Serie Ultracol
Omschrijving fabrikant 60018805a
Antislip waarde
nvt

Gerelateerde producten

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.