Mapei Ultramas nvt 104205

P81063  |  Mapei  |  Ultramas
Bereken hoeveel u nodig heeft
Normale prijs
Korting
Order - en verzendkosten worden berekend in de kassa
  • Klantbeoordeling 4.6 / 5
  • Kopersbescherming via Trusted Shop tot €20.000,-
  • Gegarandeerd levering uit één kleurbatch
  • Bestel op afroep of kies zelf uw leverdag

Omschrijving

Tegeloverzicht.nl heeft de Mapei Ultramas, dé lijm voor al uw tegels en stenen. Van de beste kwaliteit, makkelijk in gebruik en verkrijgbaar voor een scherpe prijs. Bestel nu en creëer jouw droomvloer!

Maak kennis met Mapei Ultramas - de nieuwste toevoeging aan onze collectie van eersteklas tegellijm. Dit product is ontworpen om uw tegelinstallatie-ervaring te verbeteren en ongeëvenaarde prestaties te bieden tijdens het installatieproces. Of u nu een professional of een doe-het-zelver bent, Mapei Ultramas is de perfecte oplossing voor al uw tegelbehoeften.

Met een EAN van 8022452133404 is Mapei Ultramas een hoogwaardig product van het gerenommeerde merk Mapei. De Ultramas-serie, geliefd onder professionals, staat bekend om zijn superieure kwaliteit en uitstekende prestaties, wat het de perfecte keuze maakt voor de veeleisende klusser en professional. De kleurnaam van deze tegellijm is daarbij niet van belang, omdat deze verkrijgbaar is in een neutrale tint die past bij elk interieur.

Mapei Ultramas biedt geen antislip waarde, maar heeft andere geweldige kenmerken. Het is een ultrasterke tegellijm gemaakt om alle soorten en maten tegels aan te brengen, waaronder keramiek, porselein en steen. Het beste van alles is dat deze lijm geschikt is voor gebruik op zowel binnen- als buitentoepassingen, zodat u het hele jaar door kunt werken, ongeacht het weer.

De omschrijving van de fabrikant, 104205, heeft het niet bij het verkeerde eind. Mapei Ultramas is de volgende stap in de evolutie van tegellijm en is speciaal ontworpen om snel en gemakkelijk aan te brengen, waardoor uw installatieproces soepeler verloopt. Het biedt ook een snelle droogtijd, wat betekent dat u snel weer toegang heeft tot de ruimte waarin u de tegels heeft geïnstalleerd.

Bovendien is Mapei Ultramas zeer duurzaam en bestand tegen de test van de tijd. Het vormt een sterke hechting tussen de tegels en de ondergrond en zorgt voor een veilige installatie die jaren meegaat. Er is niets erger dan een tegel te zien barsten of verschuiven na het leggen, maar met Mapei Ultramas hoeft u zich daar geen zorgen over te maken.

Tot slot is de Mapei Ultramas tegellijm verkrijgbaar bij Tegeloverzicht.nl, uw vertrouwde leverancier van hoogwaardige bouwmaterialen. Onze producten zijn altijd van de hoogste kwaliteit en we zorgen ervoor dat u altijd de beste service krijgt. Bestel Mapei Ultramas vandaag nog en ervaar zelf waarom het de beste keuze is voor uw tegelinstallatie.

Varianten

FORMAAT
KLEUR
Mapei Ultramas  nvt 104205 nvt
Mapei Ultramas  Onbekend (ULTRAMASTIC 5     ) Onbekend

Meer informatie

Artikelcode P81063
EAN 8022452133404
Magazijn
Sneek
Stuks per doos 1
Merk Mapei
Serie Ultramas
Omschrijving fabrikant 104205
Antislip waarde
nvt