Mapei Ultracol nvt 60012305A

P81064  |  Mapei  |  Ultracol
Bereken hoeveel u nodig heeft
Normale prijs
Korting
Order - en verzendkosten worden berekend in de kassa
  • Klantbeoordeling 4.6 / 5
  • Kopersbescherming via Trusted Shop tot €20.000,-
  • Gegarandeerd levering uit één kleurbatch
  • Bestel op afroep of kies zelf uw leverdag

Omschrijving

Tegeloverzicht.nl heeft de beste collectie Mapei Ultracol tegellijm. Kies voor de hoogeste kwaliteit en duurzaamheid met deze krachtige tegellijm van Mapei. Perfect voor elk tegelproject. Bestel nu en profiteer van onze lage prijzen en snelle levertijd!

Mapei Ultracol: De perfecte keuze voor jouw tegelklus!

Wil jij ook een vlekkeloos resultaat bij het plaatsen van jouw tegels? Dan ben je bij Tegeloverzicht.nl aan het juiste adres! Onze online shop biedt een groot assortiment aan producten, waaronder de Mapei Ultracol. Deze lijm van topkwaliteit zal ervoor zorgen dat jouw tegelklus een groot succes wordt. En dat alles zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de veiligheid, want de Mapei Ultracol is geheel antislip.

De Mapei Ultracol is een product van het gerenommeerde merk Mapei. Dit merk staat bekend om zijn hoogwaardige producten en uitstekende service. Met de Ultracol-serie heeft Mapei een productlijn ontwikkeld die geschikt is voor verschillende soorten tegels. De Ultracol-serie kenmerkt zich door zijn hoge kleefkracht en waterbestendigheid.

De Ultracol is het ideale product om jouw tegelwerk aan te brengen. Het is een poedervormige lijm die je moet mengen met water. Vervolgens breng je het aan op de muur of vloer en plaats je de tegels erop. Door de snelle droogtijd hoef je niet lang te wachten voordat je verder kunt met de volgende laag.

Doordat de Ultracol geheel antislip is, hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid tijdens het tegelwerk. Dit maakt de lijm geschikt voor elk type tegel, van klein tot groot en van zwaar tot licht. De lijm zorgt er namelijk voor dat de tegels niet van hun plaats komen of gaan schuiven. Hierdoor kun je zonder zorgen aan de slag gaan en heb je in een mum van tijd de klus geklaard!

De Mapei Ultracol is verkrijgbaar in verschillende verpakkingen. Zo kun je kiezen voor een kleinere verpakking als je slechts een kleine klus hebt, of een grotere verpakking voor een grotere klus. De verpakkingen zijn voorzien van een EAN-code, waardoor je er zeker van bent dat je het juiste product bestelt. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan tijdens je klus.

Kortom, Ben jij op zoek naar een topproduct van topkwaliteit voor het aanbrengen van tegels? Dan is de Mapei Ultracol het antwoord! Met zijn uitstekende kleefkracht, waterbestendigheid en antislip eigenschappen is de Ultracol de perfecte keuze voor jouw tegelklus. Bestel vandaag nog bij Tegeloverzicht.nl en profiteer van onze snelle levering!

Eigenschappen:

  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Uitstekende kleefkracht
  • Waterbestendig
  • Snelle droogtijd
  • Geheel antislip
  • Geschikt voor verschillende soorten tegels

Varianten

FORMAAT
KLEUR

Meer informatie

Artikelcode P81064
EAN 8022452131684
Magazijn
Sneek
Stuks per doos 4
Merk Mapei
Serie Ultracol
Omschrijving fabrikant 60012305a
Antislip waarde
nvt

Gerelateerde producten

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.