Mapei Ultracol nvt 60018905A

P81075  |  Mapei  |  Ultracol
Bereken hoeveel u nodig heeft
Normale prijs
Korting
Order - en verzendkosten worden berekend in de kassa
  • Klantbeoordeling 4.6 / 5
  • Kopersbescherming via Trusted Shop tot €20.000,-
  • Gegarandeerd levering uit één kleurbatch
  • Bestel op afroep of kies zelf uw leverdag

Omschrijving

Ontdek Mapei Ultracol op Tegeloverzicht.nl! De perfecte serie voor jouw tegelprojecten. Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid met de EAN-code 8022452131905. Bestel nu!

Mapei Ultracol is het meest geavanceerde tegellijmproduct op de markt vandaag de dag. Het is een premium product dat is ontworpen voor de professional die alleen het beste wil voor zijn tegelprojecten. Het is een product dat wordt geleverd door Mapei, een toonaangevende fabrikant van tegellijmen die al jaren actief is in de branche.

Serie: Ultracol van Mapei is een serie die geen introductie nodig heeft. Het is een product dat bekend staat om zijn kwaliteit en duurzaamheid. Deze Ultracol-lijm is ontworpen om de perfecte hechting en stabiliteit te bieden die nodig is voor alle tegeltoepassingen. Het is perfect voor het installeren van alle soorten treden, vloeren, muren en backsplashes, en is ideaal voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

Kleurnaam fabrikant: Wat betreft de kleuren waarin deze Ultracol-lijm leverbaar is, is de fabrikant niet specifiek. Dit betekent echter niet dat het product niet voldoet aan uw kleurvereisten. Neem contact met ons op om de kleuropties te bespreken. We hebben een team van experts dat u kan helpen bij het kiezen van de juiste kleur die perfect past bij uw tegelproject.

Antislip waarde: Op het gebied van antislipwaarde heeft de fabrikant geen informatie verstrekt. Dit betekent echter niet dat dit product geen antislip-eigenschappen heeft. Voor tegelprojecten waar antislip nodig is, raden we aan om contact met ons op te nemen voor advies en suggesties.

Omschrijving fabrikant: De Ultracol-lijm van Mapei is ontworpen met de nieuwste technologie op het gebied van tegellijm. Het biedt de perfecte balans tussen hechting en flexibiliteit en is ontworpen om een ​​uitstekende vloeibaarheid te bieden voor eenvoudige toepassing. Bovendien is het bestand tegen veroudering en weersinvloeden, waardoor het perfect is voor buitentoepassingen.

EAN: 8022452131905. Als u op zoek bent naar een betrouwbaar en effectief product dat uw project naar een hoger niveau tilt, dan is Mapei Ultracol de keuze voor u. Het heeft een EAN-code van 8022452131905 en wordt geleverd met alle vereiste specificaties.

Als u op zoek bent naar hoogwaardige en betrouwbare tegelproducten, is Tegeloverzicht.nl de juiste keuze voor u. Wij bieden een breed scala aan producten, waaronder de Ultracol-lijm van Mapei, die u zal helpen uw project naar een hoger niveau te tillen. Neem contact met ons op voor meer informatie over ons productassortiment of om een ​​bestelling te plaatsen. Wij zijn hier om u te helpen bij elke stap van uw tegelproject.

Varianten

FORMAAT
KLEUR

Meer informatie

Artikelcode P81075
EAN 8022452131905
Magazijn
Sneek
Stuks per doos 4
Merk Mapei
Serie Ultracol
Omschrijving fabrikant 60018905a
Antislip waarde
nvt

Gerelateerde producten

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.