Schonox MES 488274 natuursteen siliconenkit 300ml. zandsteen

P28037
-14%
Schonox MES 488274 natuursteen siliconenkit 300ml. zandsteen
Bereken hoeveel u nodig heeft
Normale prijs
Korting
Order - en verzendkosten worden berekend in de kassa
  • Klantbeoordeling 4.6 / 5
  • Kopersbescherming via Trusted Shop tot €20.000,-
  • Gegarandeerd levering uit één kleurbatch
  • Bestel op afroep of kies zelf uw leverdag

Omschrijving

De Schonox Voegkit Zandsteen Sanitair kit (218579) is de perfecte match voor elke beige tegel. Gemaakt in Duitsland en geschikt voor marmer en natuursteen. Bestel nu op Tegeloverzicht.nl en maak je badkamer compleet. EAN: 4016447022587.

De Schonox Voegkit Zandsteen Sanitair kit is een hoogwaardige oplossing voor al uw badkamer en sanitairvoegwerk. Het is speciaal ontworpen voor het afdichten en voegen van marmer- en natuursteentegels, waardoor het een ideale keuze is voor de moderne badkamerontwerpen van tegenwoordig. Met een bewezen track record van kwaliteit en betrouwbaarheid, is deze kit de perfecte aanvulling op uw badkamer renovatieproject.

Deze sanitairkit van Schonox is ontworpen om naadloos aan te sluiten op zandsteen tegels. Het biedt een waterdichte barrière en beschermt tegen vocht, waardoor het ideaal is voor uw douche, bad en wandtegels. De kit heeft een neutrale beige kleur die moeiteloos bij elk badkamerontwerp past. Bovendien is deze voegkit bij uitstek geschikt voor gebruik met vloerverwarmingssystemen die in de badkamer zijn geïnstalleerd.

De Schonox Voegkit Zandsteen Sanitair kit wordt geleverd met een EAN-code van 4016447022587 en is gemaakt in Duitsland. Het is een van de meest betrouwbare en hoogwaardige sanitairkit op de markt. De kit bestaat uit een emmer met 5 kg kit, dat voldoende is voor het voegen van ongeveer 2-3 vierkante meter tegels. De kit is gemakkelijk aan te brengen en te reinigen en biedt een lange levensduur.

Bovendien is de Schonox Voegkit Zandsteen Sanitair kit bestand tegen vocht en schimmelgroei. Het beschermt uw badkamer tegen beschadigingen en voorkomt lekkage van water. Deze voegkit vereist ook weinig onderhoud en is eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek.

Deze sanitairkit is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en betrouwbaarheid. Het zal uw badkamer renovatieproject volledig transformeren en u jarenlang van een mooie en waterdichte badkamer laten genieten. Bestel vandaag nog uw Schonox Voegkit Zandsteen Sanitair kit (218579) op Tegeloverzicht.nl en breng een prachtig uiterlijk aan uw badkamer.

Meer informatie

Artikelcode P28037
EAN 4016447022587
Merk Schonox
Magazijn
Bemmel
Productsoort Sanitair kit
Omschrijving fabrikant marmer-natuursteenkit
Land van herkomst Duitsland
Toepassing Wand/Vloer NB
Kleurnaam fabrikant ZANDSTEEN
Gewicht 1 stuks (kg) 0,30
Kleur BEIGE