Mapei Keraflex Grijs 119125

P81003  |  Mapei  |  Keraflex
-15%
Mapei Keraflex  Grijs 119125
Bereken hoeveel u nodig heeft
Normale prijs
Korting
Order - en verzendkosten worden berekend in de kassa
  • Klantbeoordeling 4.6 / 5
  • Kopersbescherming via Trusted Shop tot €20.000,-
  • Gegarandeerd levering uit één kleurbatch
  • Bestel op afroep of kies zelf uw leverdag

Omschrijving

Tegeloverzicht.nl heeft het beste van Mapei Keraflex Grijs 119125! Vertrouw op het kwaliteitsmerk Mapei om je bij elke tegelklus te ondersteunen. Bestel nu en ervaar het verschil!

Ben jij op zoek naar een kwalitatieve tegellijm die geschikt is voor zowel binnen als buiten toepassingen? Maak dan kennis met Mapei Keraflex Grijs 119125, de perfecte oplossing voor al jouw tegelprojecten. Deze hoogwaardige lijm is ontwikkeld door het gerenommeerde merk Mapei en behoort al jaren tot de top van de markt. Met zijn unieke samenstelling van hoogwaardige polymeren en versterkte mineralen biedt deze Keraflex lijm een hoog hechtvermogen en uitstekende flexibiliteit.

Wat deze grijze Keraflex lijm van Mapei nog unieker maakt is de mogelijkheid om het te gebruiken voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Of je nu een nieuwe vloer wilt leggen in de badkamer, keuken, woonkamer of op het terras, met deze tegellijm ben jij verzekerd van een sterke en duurzame verbinding. De Mapei Keraflex Grijs 119125 lijm kan bovendien ook gebruikt worden voor het verlijmen van keramische tegels, mozaïek, porcellanato, marmer en andere soorten natuursteen.

Het gebruik van Mapei Keraflex Grijs 119125 is zeer eenvoudig. Bij het aanmaken van de lijm kan je flexibel omgaan met de verhouding tussen de lijm en het water waardoor de perfecte consistentie en viscositeit voor jouw project gewaarborgd blijft. Bovendien heeft deze Keraflex lijm een relatief lange open tijd, waardoor je voldoende tijd hebt om de tegels te plaatsen. Bij het drogen vormt de lijm een haarscherpe verbinding die waterbestendig en vorstbestendig is, zodat je jarenlang plezier hebt van jouw mooi geplaatste tegels.

Met zijn stevige verpakking en EAN-code 8022452013348 is de Mapei Keraflex Grijs 119125 tegellijm altijd herkenbaar en gemakkelijk te bestellen op onze webshop Tegeloverzicht.nl. Bovendien is dit product leverbaar als hoge kwaliteit serie van Mapei. Goede kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons centraal en daarom bieden wij deze topkwaliteit Keraflex lijm tegen een scherpe prijs aan. Bestel daarom vandaag nog Mapei Keraflex Grijs 119125 bij Tegeloverzicht.nl en maak jouw tegelklus tot een succesvol eindresultaat!

<p><br /></p>

Varianten

FORMAAT
KLEUR
Mapei Keraflex  Grijs 119125 Grijs
Mapei Keraflex  Grijs 1193720 Grijs
Mapei Keraflex  Grijs (KERAFLEX GRIGIO   ) Grijs
Mapei Keraflex  Grijs (KERAFL.MAX S1ZERO) Grijs
Mapei Keraflex  Wit (KERAFLEX WIT      ) Wit
-15%
Mapei Keraflex  Wit (KERAFLEX WIT      )

Meer informatie

Artikelcode P81003
EAN 8022452013348
Magazijn
Sneek
Stuks per doos 1
Merk Mapei
Serie Keraflex
Omschrijving fabrikant 119125
Antislip waarde
nvt