Mapei Ultracol nvt 60012505A

P81065  |  Mapei  |  Ultracol
Bereken hoeveel u nodig heeft
Normale prijs
Korting
Order - en verzendkosten worden berekend in de kassa
  • Klantbeoordeling 4.6 / 5
  • Kopersbescherming via Trusted Shop tot €20.000,-
  • Gegarandeerd levering uit één kleurbatch
  • Bestel op afroep of kies zelf uw leverdag

Omschrijving

Geef je tegelproject een chique uitstraling met Mapei Ultracol. Deze professionele voegmortel is van topkwaliteit en zorgt voor een duurzame fixatie. Bestel nu bij Tegeloverzicht.nl en geniet van efficiënte en esthetische resultaten!

Mapei Ultracol nvt 60012505A – de ultieme lijm voor al uw tegelwerk

Als u op zoek bent naar een betrouwbare lijm voor het leggen van uw tegels, dan biedt Mapei Ultracol nvt 60012505A de perfecte oplossing. Dit product is de keuze van professionals over de hele wereld vanwege zijn uitzonderlijke eigenschappen en betrouwbaarheid. Ultracol heeft een unieke samenstelling, zodat het geschikt is voor vrijwel alle soorten tegels en oppervlakken. Of u nu keramische, mozaïek- of natuurstenen tegels wilt leggen, Ultracol van Mapei zorgt voor de perfecte hechting en voorkomt dat ze losraken of verschuiven.

Dankzij de krachtige formule van Ultracol blijven uw tegels jarenlang mooi en stevig op hun plaats zitten, zelfs bij zware belasting en extreme temperaturen. Dit maakt het de ideale lijm voor tegelwerk in bijvoorbeeld badkamers, keukens, vloeren en muren. Als u waarde hecht aan kwaliteit en duurzaamheid, dan is Ultracol van Mapei de beste keuze.

Naast de uitstekende hechtkracht heeft Mapei Ultracol nvt 60012505A ook nog andere voordelen. Het product is gemakkelijk te verwerken en heeft een lange open tijd. Hierdoor hebt u ruim de tijd om de tegels op de juiste plek te leggen voordat de lijm volledig opgedroogd is. Dit vermindert niet alleen de stress tijdens het tegelzetten, maar zorgt ook voor een perfect resultaat.

Bovendien is Mapei Ultracol nvt 60012505A milieuvriendelijk en veilig in gebruik. Het product bevat geen schadelijke stoffen, zoals oplosmiddelen, die de gezondheid van de gebruiker kunnen schaden. Dit maakt het geschikt voor zowel professionals als doe-het-zelvers die waarde hechten aan milieuvriendelijke en veilige producten.

Tot slot is Mapei Ultracol nvt 60012505A verkrijgbaar in diverse verpakkingen, zodat u altijd voldoende lijm hebt voor uw specifieke klus.

Kortom, Mapei Ultracol nvt 60012505A is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare, duurzame en gebruiksvriendelijke lijm voor al zijn tegelwerk. Wacht niet langer en bestel deze topkwaliteit lijm nu op Tegeloverzicht.nl!

Varianten

FORMAAT
KLEUR

Meer informatie

Artikelcode P81065
EAN 8022452131707
Magazijn
Sneek
Stuks per doos 4
Merk Mapei
Serie Ultracol
Omschrijving fabrikant 60012505a
Antislip waarde
nvt

Gerelateerde producten

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.