Mapei Ultracol nvt 60016305A

P81067  |  Mapei  |  Ultracol
Bereken hoeveel u nodig heeft
Normale prijs
Korting
Order - en verzendkosten worden berekend in de kassa
  • Klantbeoordeling 4.6 / 5
  • Kopersbescherming via Trusted Shop tot €20.000,-
  • Gegarandeerd levering uit één kleurbatch
  • Bestel op afroep of kies zelf uw leverdag

Omschrijving

Tegeloverzicht.nl biedt hoogwaardige Mapei Ultracol tegellijm voor jouw veeleisende klussen. Bestel nu met EAN 8022452131745 en profiteer van de merkexpertise en prestaties van Ultracol - dé keuze van professionals.

Hét product voor de perfecte afwerking van jouw tegelvloer: Mapei Ultracol! Dit product, ook bekend onder de naam nvt 60016305A, is de ideale oplossing voor degenen die op zoek zijn naar een hoogwaardige voegmortel van topkwaliteit. Met de EAN-code 8022452131745 en van het merk Mapei, weet je dat je met Ultracol een betrouwbaar product in handen hebt.

De serie Ultracol is ontworpen met oog voor detail en is zo samengesteld dat het voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid. Met deze mozaïeket lijnmortel haalt u gegarandeerd het beste in huis. De kleurnaam van de fabrikant is niet bekend, waardoor het goed past bij verschillende soorten tegels.

Of je nu een nieuwbouwwoning hebt of een ouder pand wilt renoveren, Ultracol is geschikt voor alle soorten tegelwerken. Deze voegmortel geeft een perfect resultaat en zorgt voor een verfraaiing van de tegelvoegen waarbij overtollig materiaal eenvoudig te verwijderen is. Doordat Ultracol een hoge hechting heeft, is er geen kans op loslaatproblemen en blijft alles keurig op zijn plek liggen.

Als je gaat voor een stijlvolle afwerking van jouw tegelvoegen, is het gebruik van Mapei Ultracol een absolute must. Dankzij de nvt 60016305A hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid, omdat deze voegmortel geen antislip waarde heeft. In de beschrijving van de fabrikant komt de kracht en veelzijdigheid van Ultracol duidelijk naar voren.

Kortom, als je op zoek bent naar een hoogwaardige voegmortel van topkwaliteit om jouw tegelvloer de perfecte afwerking te geven, dan is Mapei Ultracol het product dat je nodig hebt. Bestel dit product vandaag nog op Tegeloverzicht.nl en ontdek zelf de voordelen en gemakken van deze voegmortel van topkwaliteit!

Varianten

FORMAAT
KLEUR

Meer informatie

Artikelcode P81067
EAN 8022452131745
Magazijn
Sneek
Stuks per doos 4
Merk Mapei
Serie Ultracol
Omschrijving fabrikant 60016305a
Antislip waarde
nvt

Gerelateerde producten

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.