Mapei Ultracol nvt 60016805A

P81068  |  Mapei  |  Ultracol
Bereken hoeveel u nodig heeft
Normale prijs
Korting
Order - en verzendkosten worden berekend in de kassa
  • Klantbeoordeling 4.6 / 5
  • Kopersbescherming via Trusted Shop tot €20.000,-
  • Gegarandeerd levering uit één kleurbatch
  • Bestel op afroep of kies zelf uw leverdag

Omschrijving

Maak elke tegelklus moeiteloos met Mapei Ultracol. Ontdek de krachtige lijm zonder gedoe en maak perfecte tegeloverzichten op Tegeloverzicht.nl. Bestel nu met gratis verzending!

Mapei Ultracol, een naam die synoniem staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Het is een product dat door Mapei zelf ontwikkeld is om de bouwindustrie te voorzien van een hoogwaardige tegellijm. Het is dan ook geen verrassing dat deze lijn populair is onder bouwers en aannemers. Met een EAN-code van 8022452131783 is het gemakkelijk om dit product bij elke bouwmarkt te vinden, maar als je op zoek bent naar een voordelige deal, dan is Tegeloverzicht.nl de plek om te zijn.

De Ultracol-serie van Mapei staat bekend om de betrouwbare prestaties die het levert. De lijn is ontworpen om aan de eisen van verschillende bouwtoepassingen te voldoen en is geschikt voor gebruik in zowel binnen- als buitentoepassingen. Het is dan ook geen verrassing dat de kleurnaam van de fabrikant 'nvt' is, omdat Ultracol verkrijgbaar is in verschillende kleuren die op grote schaal worden gebruikt door professionals.

Het maakt niet uit wat voor soort klus je hebt, Mapei Ultracol is de perfecte oplossing. Het kan worden gebruikt voor wand- en vloertoepassingen, zoals badkamers, keukens, terrassen en verschillende andere buitentoepassingen. Het is compatibel met zowel keramische als porseleinen tegels en is de perfecte keuze voor het bevestigen van tegel op tegel. Vergeleken met andere tegellijmen op de markt is de antislipwaarde van Mapei Ultracol ook onovertroffen.

De omschrijving van de fabrikant met het productnummer 60016805A, geeft de specificaties van Ultracol aan. Het product biedt een hoge flexibiliteit, wat betekent dat het bestand is tegen scheuren en barsten en het kan worden gebruikt op skeletbouw. Ultracol is ook waterbestendig, waardoor het de ideale keuze is voor toepassingen in vochtige ruimtes.

Kortom, Mapei Ultracol is een product dat zeer gewaardeerd wordt door professionals in de bouw- en renovatie-industrie. Het biedt het beste van beide werelden: betrouwbaarheid en duurzaamheid. Tegeloverzicht.nl biedt geweldige deals op deze lijn en zorgt ervoor dat je de perfecte tegellijm krijgt voor al je bouwbehoeften. Bestel nu en begin het bouwproject van je dromen!

Varianten

FORMAAT
KLEUR

Meer informatie

Artikelcode P81068
EAN 8022452131783
Magazijn
Sneek
Stuks per doos 4
Merk Mapei
Serie Ultracol
Omschrijving fabrikant 60016805a
Antislip waarde
nvt

Gerelateerde producten

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.