Mapei Ultracol nvt 60016905A

P81069  |  Mapei  |  Ultracol
Bereken hoeveel u nodig heeft
Normale prijs
Korting
Order - en verzendkosten worden berekend in de kassa
  • Klantbeoordeling 4.6 / 5
  • Kopersbescherming via Trusted Shop tot €20.000,-
  • Gegarandeerd levering uit één kleurbatch
  • Bestel op afroep of kies zelf uw leverdag

Omschrijving

Tegeloverzicht.nl biedt de beste kwaliteit Mapei Ultracol nvt 60016905A. Met dit product bent u verzekerd van topkwaliteit en een optimale hechting. Bestel vandaag nog en geef uw tegels de perfecte afwerking!

Op zoek naar een hoogwaardig product voor het leggen van tegels? Maak kennis met Mapei Ultracol, een innovatieve lijm die zorgt voor een stevige en duurzame verbinding. Dit product is ideaal voor zowel binnen- als buitengebruik en kan zowel op muren als vloeren worden gebruikt. Met de Mapei Ultracol ben je verzekerd van een perfect resultaat waar je jaren van kunt genieten.

Met een EAN-code van 8022452131806 ben je verzekerd van een origineel product. Het authentieke Mapei merk staat bekend om zijn hoge kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. De Ultracol-serie is hier geen uitzondering op. De Ultracol is een uniek product vanwege de combinatie van kracht en flexibiliteit. Het zorgt voor een sterke verbinding, maar laat tegelijkertijd voldoende beweging toe om scheurtjes en barsten te voorkomen.

De Ultracol-serie is beschikbaar in verschillende kleuren en kan aan al je wensen voldoen. Kleurnaam fabrikant: nvt . Het is uiterst veelzijdig en geschikt voor verschillende soorten tegels, zoals keramiek, porselein, en natuursteen. Ultracol is geschikt voor zowel grote als kleine tegels en kan ook worden gebruikt voor het leggen van mozaïek.

Een groot voordeel van de Mapei Ultracol is de eenvoudige en snelle verwerking. Het is mogelijk om het product aan te brengen met een voegspaan of een tandspaan. Bovendien zorgt de hoge tack van de lijm ervoor dat je de tegels gemakkelijk kunt positioneren, zonder dat ze wegglijden. Dit is ideaal als je graag snel wilt werken en de klus in één keer wilt klaren.

De Mapei Ultracol is niet alleen sterk en duurzaam, maar ook veilig in gebruik. Het bevat geen giftige stoffen en voldoet aan de hoogste milieunormen. Dit houdt in dat het veilig is voor jou en je gezin, maar ook voor het milieu. Zo kun je zorgeloos genieten van je prachtige nieuwe vloer of muur.

Kortom, de Mapei Ultracol is de perfecte keuze voor iedereen die een sterke, duurzame en veilige lijm zoekt voor het leggen van tegels. Met zijn veelzijdigheid, snelheid en hoge kwaliteit, kan het de beste keuze zijn die je kunt maken. Bestel jouw eigen Mapei Ultracol nu op Tegeloverzicht.nl en ontdek zelf de voordelen van dit unieke product.

Varianten

FORMAAT
KLEUR

Meer informatie

Artikelcode P81069
EAN 8022452131806
Magazijn
Sneek
Stuks per doos 4
Merk Mapei
Serie Ultracol
Omschrijving fabrikant 60016905a
Antislip waarde
nvt

Gerelateerde producten

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
Mapei Ultracol  nvt (5   KG ULTRAC.PLUS119ALU)
P72151
Adviesprijs 21.91 21.83 per stuks